Fritidspas for børn og unge

Aarhus Kommunes fritidspasordningen er forlænget med 2 år - indtil 31. december 2013. Sport & Fritid tilbyde at betale kontingentet, hvis dit barn ønsker at deltage i en foreningsaktivitet i Aarhus. Med fritidspasset i hånden kan du få betalt op til 1.000 kr. i kontingent i en børne-, ungdoms- eller idrætsforening efter dit barns eget ønske. Hvis du har modtaget fritidspas til ét eller flere af dine børn, men har andre skolebørn, der går i 0. til 9. klasse, så kontakt Sport & Fritid, så sender de dig et fritidspas til dem også.


Sådan benytter du og dit barn fritidspasset

Hvis du vil benytte fritidspasset, så bedes du tilmelde barnet under det pågældende hold og derefter sende fritidspasset til Rie Hermansen, Dueholm & Krøyer, Ejendomsadministration, Holme Møllevej 39, 8260 Viby J, ATT. AGF Hercules & Afrodite Sport

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Morten Thomsen på tlf. 89 40 48 54 eller via e-mail på mnat@aarhus.dk.


Har I fritidspas eller er I berettiget til et, skal I tilmelde jer holdene hvor der står "tilmelding med fritidspas". Dvs. skal du tilmeldes mandagsholdet og har et fritidspas, trykker du på mandagsholdet - tilmelding med fritidspas og udfylder derefter felterne.


OBS! Det er derefter dit ansvar at indsende fritidspasset til
Anette Makkenhauer: Terp skovvej 16-20, 8260 Viby J.
Dette er utrolig vigtigt, hvis du vil sikre dit barn en plads på holdet.